Centrum voor muziek en dans

Het CMD heeft een grote muziekafdeling: van muzikale basisvorming tot aan vergevorderde ensembles.

Cursussen voor kinderen

Voor de jongste kinderen zijn er korte cursussen zoals Muziek op Schoot en Muziek en Beweging. Basisschoolleerlingen kunnen hun eerste schreden op het muzikale pad zetten met de cursus Muzikale OriĆ«ntatie, Piano Spelenderwijs of ze kunnen, als ze al goed weten wat ze willen, direct met een instrument aan de slag.

Cursussen voor (jong)volwassenen

Voor volwassenen zijn er ook meerdere opties: korte cursussen, instrumentale/vocale lessen op jaarbasis of  leskaarten (waarbij je zelf kiest hoeveel lessen je wilt.) Of een Pluspakket volwassenen waarbij individuele lessen worden afgewisseld met groepslessen.

Ensembles

Ook zijn er groepen en bands, onze ensembles, waaraan leerlingen en niet-leerlingen kunnen deelnemen. Voor deelnemers aan onze ensembles gaat er schooljaar 2018-2019 iets veranderen. In verband met stijgende kosten hebben we de tarieven moeten aanpassen. Voor leerlingen die een jaarcursus volgen betekent dit dat we de ensembles niet meer gratis kunnen aanbieden. Ook de overige tarieven voor deelname aan ensembles hebben we aan moeten passen. Een overzicht van deze nieuwe tarieven vindt u hier

Nieuwsberichten

Het laatste nieuws van het Centrum voor Muziek en Dans. Je kunt ons ook liken op Facebook en op de hoogte blijven van wat er zoal speelt bij het CMD.

pagina nieuwsberichten

Ensembles, groepen en bands

Samen muziek maken is leuk en leerzaam. Het Centrum voor Muziek en Dans stimuleert samenspel.

Link naar ens, groepen en bands

Foto's

Bekijk foto's van activiteiten georganiseerd door het Centrum voor Muziek en Dans.

pagina foto's

Inschrijfformulieren

Schrijf je in voor een proefles, vraag een prospectus of kennismakingspakket aan, bekijk de inschrijfvoorwaarden.

Link naar formulieren

Korte cursussen

Ben je je aan het oriƫnteren? Kies dan voor een van de korte cursussen.

Link naar korte cur

Instrumentaal en vocaal

Wil je een muziekinstrument leren bespelen of zingen? Het CMD heeft verschillende cursussen waarvoor je je kunt aanmelden.

Link naar instr. en vocaal

Veelgestelde vragen