Energie besparen is voor jou als Valkenswaardenaar vast en zeker interessant, toch? Je bespaart op je energierekening, je verhoogt je wooncomfort én je doet iets voor het klimaat. Gebruik daarom de zomer om je huis winterklaar te maken! Wij van Samen Valkenswaardig helpen je daarbij.

UPDATE 23 juni: Oeps, te vroeg uitgevlogen!

Bij de bezorging van het Doosje Vol Valkenswaardige Tips is bij een aantal mensen geen cadeaubon in het pakketje gestopt. Dat vinden we erg spijtig. Daarom zorgen onze postvalken ervoor dat de cadeaubonnen op de betreffende adressen alsnog worden bezorgd. Maar het kan nog sneller! Vraag je cadeaubon aan via https://regionaalenergieloket.nl/valkenswaard(externe link). Kies voor ‘cadeaubon aanvragen’ en vul het formulier in. 

P.S. : de cadeaubonnen hebben een beperkte oplage. Mocht het zo zijn dat je -omdat je géén bon hebt ontvangen in je pakket- te laat bent, stuur ons dan een berichtje via valkenswaardig@valkenswaard.nl. Dan zorgen wij ervoor dat je er één krijgt. Samen Valkenswaardig!

Alsjeblieft: een cadeaubon ter waarde van 80 euro

De komende weken ontvangt iedereen een Valkenswaardig pakketje op de deurmat. Hierin zit een boekje vol energietips voor thuis, radiatorfolie én een cadeaubon ter waarde van 80 euro. Deze cadeaubon kun je inwisselen voor kleine energiebesparende producten. Zo woon je net zo fijn terwijl je je energieverbruik vermindert. 

Voor huurders en woningeigenaren

Of je nu huurt of woningeigenaar bent: iedereen kan energie besparen. En dat is hard nodig want de kosten voor energie zijn enorm opgelopen. In het boekje vind je daarom tips die interessant zijn voor huurders en woningeigenaren. Tips waarmee je meteen kunt besparen. De cadeaubon helpt je daar ook bij. We geven in totaal 4500 cadeaubonnen weg in Valkenswaard, waarvan er 3000 bestemd zijn voor bewoners van sociale huurwoningen. Wees er snel bij, vraag je cadeaubon aan en start vandaag nog met besparen!

Waarom doen we dit? 

In samenwerking met woningcorporatie Woningbelang en Woonbedrijf biedt de gemeente Valkenswaard je dit pakket aan. Dat doen we onder de vlag van Samen Valkenswaardig. Een samenwerkingsverband in Valkenswaard met als doel om alle Valkenswaardenaren te inspireren tot het maken van duurzame keuzes. Dat doen we met mooie acties, lokale voorbeelden en vooral veel positieve energie! Samen zorgen we ervoor dat Valkenswaard ook in de toekomst een groene en fijne gemeente blijft.

Samen Valkenswaardig

Heb je zelf een grote of kleine duurzame bespaartip of een slim idee? Deel het op onze Valkenswaardig kanalen of kijk voor meer informatie op:
Instagram.com/Valkenswaardig(externe link) 
Facebook.com/Valkenswaardig (externe link)
website: Valkenswaardig.nl(externe link)

Deze actie is mogelijk dankzij de Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW). Een subsidie om in onze gemeente het energiegebruik te verminderen.