Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Intern traject

Ontwikkeling ambtelijke organisatie

De medewerkers van de gemeente worden voorbereid op een nieuwe manier van werken. Daarvoor is het organisatie ontwikkelprogramma Sterk in je Werk opgezet. Maatschappelijke ontwikkelingen zijn vertaald naar kernwaarden, zeg maar als leidraden voor het handelen van medewerkers. Zo is niet alleen onze omgeving voortdurend in beweging, maar zorgen we ervoor dat de organisatie ontwikkelingen en trends tijdig aan ziet komen en hiernaar handelt.