HBO, VWO   |   Maximaal €5009   |   Schaal 10   |   Regulier   |   Vast   |   24 - 36 uur   |   Solliciteer (t/m 31-8-2023)

HR21; Medewerker Ontwikkeling III | 24 - 36 uur per week

Vacaturenummer 060 – VW

Gemeente Valkenswaard zoekt een

Een enthousiaste, allround beleidsmedewerker mobiliteit die met passie werkt aan de maatschappelijke opgaven van Valkenswaard.

Dit is je baan

In deze veelzijdige functie adviseer je op alle niveaus (operationeel, tactisch, strategisch en beleidsmatig) zowel binnen als buiten de organisatie op de bredere thema’s mobiliteit en de toekomst van Valkenswaard.

Er is veel te doen op het gebied van mobiliteit. Denk aan maatschappelijk opgaven als smart mobility, hubs, HOV (Hoogwaardig Openbaar Vervoer) de opkomst van elektrisch vervoer, deelvervoer, klimaatbeleid en verstedelijking. Zeker in de dynamische Brainportregio waar Valkenswaard deel van uitmaakt. Je denkt over deze vraagstukken mee en weet de verbinding te maken tussen de verschillende beleidsterreinen.

Je geeft vorm en uitwerking aan het parkeerbeleid in het centrum van Valkenswaard. Ook stel je verkeersbesluiten op en handel je klachten en meldingen van inwoners af. Jij neemt deel aan multidisciplinaire projectgroepen voor onder andere woningbouwontwikkelingen en herinrichting van wegen.

Vanuit jouw integrale en op samenwerking gerichte houding, onderhoud je nauw contact met de afdelingen Programma’s en Projecten, Financiën, Beheer & Uitvoering, Handhaving en het Klanten Contact Centrum en andere betrokkenen. Je bent eerste aanspreekpunt voor burgers en de interne organisatie.

Samen met de andere beleidsmedewerker mobiliteit en voor specifieke vraagstukken ingehuurde medewerkers verdeel jij de taken en de prioriteiten.

Dit ben jij

 • Jij beschikt over een afgeronde relevante HBO of WO-opleiding en bij voorkeur een aantal jaren ervaring in een soortgelijke (mobiliteit gerelateerde)  functie. 
 • Jij hebt ervaring met beleidsadvisering en hebt een duidelijke visie op mobiliteit, verkeer en parkeren.
 • Jij bent enthousiast om je visie uit te dragen en uit te werken bij de gemeente Valkenswaard en om mee te denken over hoe Valkenswaard er in de toekomst uit moet komen zien.
 • Jij legt makkelijk verbinding met collega’s, andere professionals en inwoners en je communiceert met alle partijen op een natuurlijke wijze.
 • Jij hebt een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen.

De wereld om ons heen verandert razendsnel. En als gemeente bewegen wij mee. We kiezen daarbij bewust voor mensen die daarbij passen. Je bent daarom ook iemand met een portie lef in de broekzak. Een deskundig baken dat advies weet te verpakken in een prettig gesprek. Die de vraag achter de vraag herkent en op zoek gaat naar wat er wél mogelijk is. En die het heft in handen neemt binnen de functie, maar ook in de eigen ontwikkeling en teamontwikkeling. Net als bij ons zit praktisch aanpakken in je natuur, kun je vanuit niets, iets maken en hou je ervan dit samen te doen.

Dit bieden wij

Afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring bieden we je een salaris van maximaal €5.009,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (functieschaal 10, salarispeil 1 januari 2023). Je wordt deel van een team dat de mouwen opstroopt, maar altijd oog voor de ander houdt. Binnen je functie vind je veel ruimte om zelfstandig te werken, nieuwe oplossingen te vinden en te durven aandragen. Ook houden we ervan als je je ontwikkelt. Om klaar te zijn voor onze toekomst investeren we daar graag in. We helpen je je talenten te ontdekken. Met onze Valkenswaard Academie laat je die vervolgens groeien. Daarnaast zorgen we graag dat werk en privé klopt. Daarom zijn we flexibel in werktijden en werkplekken en kun je je individuele keuzebudget gebruiken voor extra verlof, een opleiding of gewoon een nieuwe fiets. Bijvoorbeeld om die geweldig mooie natuur te ontdekken.

Dit iets voor jou?

Solliciteer dan via www.werkeninzuidoostbrabant.nl. Dit kan nog tot en met 31 augustus 2023. Als je ons benieuwd weet te maken naar jouw verhaal, nodigen we je uit voor een eerste gesprek. 

Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Michiel van Rooij, beleidsmedewerker mobiliteit. Hij kent het team én de functie goed en is bereikbaar via 06-38572676.

Ons HR-loket kun je bellen of mailen met vragen over de procedure: tel. 040-2083737, email: hrloket@a2samenwerking.nl.

Let op: terugkoppeling op jouw sollicitatie kan in de spamfolder van je mailbox terechtkomen.

Competenties

 • Verantwoordelijkheid
 • Zelfstandigheid
 • Omgevingsbewustzijn
 • Samenwerken
 • Besluitvaardigheid
 • Kwaliteitsgerichtheid
 • Nauwkeurigheid

Contact

Contactpersoon sollicitatie

HR-loket
0402083737
hrloket@a2samenwerking.nl

Contactpersoon vacature

Michiel van Rooij
michiel.van.rooij@valkenswaard.nl