Sport en bewegen is voor mensen met een beperking niet altijd zo vanzelfsprekend. Vaak weten minder validen niet altijd welke sportmogelijkheden ze hebben op het gebied van (aangepast) sporten. Sportief Valkenswaard wijst u hierin de weg. Daarbij is het uitgangspunt: ‘Gewoon als het kan, en speciaal waar het nodig is’.

Sportconsulent aangepast sporten

Weet u nog niet zo goed welke sport - of beweegactiviteit mogelijk is met uw beperking? Of heeft u de juiste vereniging nog niet gevonden in Valkenswaard? Neem dan contact op met de sportconsulent aangepast sporten. Sportief Valkenswaard verkleint de stap naar een passende sport bij een vereniging in de eigen woonomgeving en helpt bij het vinden en behouden van een actieve leefstijl.

Onze sportconsulent is op woensdag en donderdag tussen 9.00 en 16.00 uur te bereiken op 06-34235530. Bij geen gehoor kunt u de voicemail inspreken en dan wordt u later teruggebeld. Buiten deze tijden kunt u haar uiteraard bereiken door een mail te versturen naar yara.kikken@valkenswaard.nl

Zelf zoeken?

Het aangepast sportaanbod in Valkenswaard en omliggende gemeenten vindt u op Uniek Sporten(externe link).

Partners 

Valkenswaardse sportverenigingen en sportaanbieders, Sportservice Noord-Brabant, Platform Gehandicapten Valkenswaard, Gehandicaptensport Brabant, MEE Zuidoost Brabant en gezondheidscentra zijn de partners van de sportconsulent aangepast sporten. 

Meer weten? 

Voor informatie kunt u contact opnemen met Yara Kikken.

Óf voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportief Valkenswaard