Speelvoorziening Hoefsmidwei

Dit item is gearchiveerd op 16-06-2011.

De gemeente Valkenswaard wil de speelvoorziening aan de Hoefsmidwei in Dommelen renoveren.

 

Ter voorbereiding op de renovatie heeft de gemeente de direct omwonenden van deze locatie gevraagd een verlanglijstje/wensenlijstje in te vullen.

 

Met deze wensen als uitgangspunt zijn drie ontwerpen gemaakt. De buurtbewoners ontvangen één dezer dagen een brief met het verzoek een keuze te maken uit deze ontwerpen. Ook de Wijkraad Dommelen is hierover geïnformeerd.

 

Om de keuze voor de bewoners - en natuurlijk vooral voor de kinderen - wat gemakkelijker te maken, kunnen zij in de week van 6 tot en met 11 juni de drie ontwerpen bekijken.

 

De ontwerpen worden van woensdag 8 tot en met zaterdag 11 juni, op groot formaat, gepresenteerd op een informatiepaneel in de PLUS-supermarkt in winkelcentrum De Belleman in Dommelen. Onderaan deze webpagina of bij de supermarkt kunnen buurtbewoners hun keuze kenbaar maken tot en met 11 juni.

 

Met eventuele vragen over deze renovatie kunt u terecht bij de heer H. Peels van het team Beheer openbare ruimte van de gemeente, telefoonnummer 040-2083444 of per e-mail gemeente@valkenswaard.nl. (ter attentie van de heer H. Peels, team BOR).

 

Ontwerp 1 - NIJHA & Houtplezier

Hoefsmidwei ontwerp1 NIJHA

Download hier een grotere versie van ontwerp 1.

 

Ontwerp 2 - Boer

Hoefsmidwei ontwerp2 Boer

Download hier een grotere versie van ontwerp 2.

 

Ontwerp 3 - Kompan

Hoefsmidwei ontwerp3 Kompan

 Download hier een grotere versie van ontwerp 3.

 

Stemmen is niet meer mogelijk, de stemperiode is voorbij.