Werk- en verkeersinfo

Rioolreiniging en- lnspectie Dommelen vanaf 2 mei
De gemeente reinigt en inspecteert de riolering in een groot deel van Dommelen in de periode vanaf 2 mei tot en met 3 juni

Op 28 april aanpassen werkingstijden zeven verkeerslichten
De gemeente past in de loop van donderdag 28 april de werkingstijden aan van verkeerslichten op zeven locaties in Valkenswaard. Deze aanpassing is het resultaat van de evaluatie van een proef waarbij de verkeerslichten op deze locaties een aantal uren per etmaal op knipperstand staan.

Reparatie natuursteen Markt krijgt vervolg
De reparatie aan de natuurstenen tegels aan de Markt/Verlengde Peperstraat, ter hoogte van de Nicolaaskerk, duurt wat langer dan verwacht. De aannemer werkt nu tot en met dinsdag 27 april. Na de evenementen gaat hij verder op maandag 9 mei. Tijdens het werkt blijft verkeer mogelijk in één rijrichting.Verkeer in de andere richting wordt omgeleid. 

Vervanging deel straatverlichting
Vanaf 1 februari 2016 start de gemeente Valkenswaard met de noodzakelijke vervanging van lichtmasten, armaturen en lampen. Het werk gebeurt in fasen. De eerste fase duurt tot eind april. Na de zomervakantie volgt fase twee die tot eind 2016 duurt. In totaal vervangt de gemeente circa 800 lichtmasten.

Reconstructie Europalaan gaat volgende fase in
Maandag 4 april start de volgende fase van de reconstructie van de Europalaan. Hiervoor wordt het noordelijke weggedeelte, vanaf het Van Bestpark tot aan de aansluiting op de Eindhovenseweg, afgesloten. Deze afsluiting geldt voor ongeveer 3 maanden.

Download hier grote versie van omleidingskaart