Werk- en verkeersinfo

Binnenzwembad de wedert valkenswaard 8 september open
Het groot onderhoud van het binnenbad van zwembad De Wedert duurt dit jaar langer dan normaal. Het binnenzwembad gaat maandag 8 september weer open.

Gemeente plaatst peilbuizen om grondwater te meten
De gemeente plaatst van 18 augustus tot medio oktober circa 45 peilbuizen binnen de bebouwde kom voor het meten van de grondwaterstand.

Reconstructie riolering en herinrichting Haagstraat en Kempischebaan
Vanaf 18 augustus start de aannemer met voorbereidingen voor rioleringswerkzaamheden in de Haagstraat en Kempischebaan. Vanaf 25 augustus gaan de werkzaamheden van start. In totaal duurt het werk tot medio december.

Verkeersmaatregelen Diekirch-Valkenswaard
In verband met de aankomst van deelnemers aan de Wielerklassieker  Diekirch-Valkenswaard gelden op zaterdag 30 augustus diverse verkeersmaatregelen in het centrum van Valkenswaard.

Verkeersmaatregelen bij kermis Dommelen en randprogramma
Van 30 augustus tot en met 3 september is het kermis op het Martinusplein in Dommelen. In verband met de kermis en het randprogramma gelden verkeersmaatregelen van zaterdag 30 augustus tot dinsdagochtend 2 september

Verkeersmaatregelen bij Colorana
Op zondag 31 augustus vindt het evenement Colorana plaats op een deel van de Eindhovenseweg/N69 en de Corridor. Die dag is een deel van de Eindhovenseweg afgesloten voor verkeer.