Werk- en verkeersinfo

Vervolg aanpak wateroverlast Dommelen-noord
Vanaf woensdag 26 augustus vervolgt Wegenbouwbedrijf Van Horssen in opdracht van de gemeente het werk aan de riolering in een aantal straten in Dommelen-noord. Er komt een gescheiden rioolstelsel om een eind te maken aan de wateroverlast in het gebied.

Onderhoud aan bestratingen vanaf 21 september
De gemeente voert onderhoud aan bestratingen uit vanaf 21 september tot eind november 2015.

Start werk Europalaan vanaf 28 september
Vanaf maandag 28 september start de eerste fase van de reconstructie van de Europalaan. Die duurt tot het einde van dit jaar.

Onderhoud Maastrichterweg vanaf 5 oktober
Vanaf maandag 5 tot en met vrijdag 30 oktober voert de gemeente onderhoudswerkzaamheden uit aan de Maastrichterweg. Het asfalt vanaf de Zuidelijke Randweg tot aan de Schafterdijk  wordt vervangen. De Maastrichterweg is gesloten voor autoverkeer. Het fietspad blijft wel open.

Herinrichting westzijde Markt 5 oktober van start
Op maandag 5 oktober start aannemer Steevens in opdracht van de gemeente Valkenswaard met de  eerste fase van herinrichting van de westzijde van de Markt. Het gaat om het gedeelte van de Markt vanaf de Waalreseweg tot aan Luikerweg 6a, net voorbij de Kerkweg. 

Aanbrengen markering Kloosterplein op 5 oktober
Op maandagochtend 5 oktober brengt de firma Heijmans in opdracht van de gemeente Valkenswaard nieuwe belijning aan op het Kloosterplein aan de Maastrichterweg.

Norbertusdreef week afgesloten
Van maandag 12 tot en met vrijdag 16 oktober vervangt Brabant Water de waterleiding onder de Norbertusdreef in Dommelen. In verband hiermee is de Norbertusdreef afgesloten voor doorgaand verkeer.