Werk- en verkeersinfo

Rooien bomen bij Europalaan
In de week van maandag 30 november tot en met vrijdag 4 december vinden rooiwerkzaamheden plaats bij de Europalaan. Verkeer moet rekening houden met enige hinder.

Tijdelijke afsluiting Eindhovenseweg
In de periode van 16 tot en met 27 november moeten het fietspad en een rijbaan van de Eindhovensweg/N69 afgesloten worden voor het doorgaand verkeer vanwege de werkzaamheden aan de herinrichting van de westzijde van de Markt. Er gelden omleidingsroutes. Ook de bussen rijden om.

Start aanleg glasvezel Schaapsloop I en II
Vanaf maandag 2 november start de firma Gebroeders v.d. Donk in opdracht van de Coöperatie Bedrijvenparken Valkenswaard met de aanleg van glasvezel op bedrijventerrein Schaapsloop I en II. Er zijn geen wegafsluitingen nodig.

Vervolg aanpak wateroverlast Dommelen-noord
Vanaf woensdag 26 augustus vervolgt Wegenbouwbedrijf Van Horssen in opdracht van de gemeente het werk aan de riolering in een aantal straten in Dommelen-noord. Er komt een gescheiden rioolstelsel om een eind te maken aan de wateroverlast in het gebied.

Onderhoud aan bestratingen vanaf 21 september
De gemeente voert onderhoud aan bestratingen uit vanaf 21 september tot eind november 2015.

Onderhoud fietspaden vanaf 19 oktober
De gemeente voert van 19 oktober tot medio december onderhoud uit aan voet- en fietspaden aan de Geenhovensedreef en een deel van de Brouwerijdreef/Tienendreef.

Start werk Europalaan vanaf 28 september
Vanaf maandag 28 september start de eerste fase van de reconstructie van de Europalaan. 

Wegomleidingen centrum door werkzaamheden

Overzicht verkeersmaatregelen werkzaamheden centrum