Werk- en verkeersinfo

Vegen rijbanen vanaf 4 juli en inspectie rioolkolken na noodweer juni
De gemeente veegt van 4 t/m 8 juli een aantal hoofdwegen om de rioolkolken vrij van vuil en bladeren te maken, zodat ze eventuele nieuwe regen beter kunnen verwerken. Aansluitend volgt vanaf 11 juli een inspectie van de rioolkolken.

Onderhoud asfaltwegen vanaf 4 juli
De gemeente voert onderhoud uit aan diverse asfaltwegen vanaf 4 juli tot en met 5 augustus.

Toegang Kerverijplein afgesloten vanaf Europalaan vanaf 27 juni
In verband met de werkzaamheden aan de Europalaan, wordt de toegang tot het Kerverijplein vanaf deze weg vanaf maandag 27 juni tijdelijk afgesloten. De afsluiting geldt voor 4 weken (tot circa 29 juli). Verkeer van en naar het Kerverijplein wordt omgeleid (zie kaart onderaan deze pagina).

Onderhoud bestratingen vanaf 20 juni
Vanaf 20 juni tot medio oktober voert de gemeente onderhoud uit aan de bestrating op diverse locaties in de gemeente.

Wijziging omleidingsroutes buslijnen 171 en 172 vanaf 3 juni
Vanaf vrijdag 3 juni gaat de omleidingsroute van buslijnen 171 en 172 niet langer over De Smelen en Leenderweg, maar via de Eindhovenseweg-Markt.
Busvervoerder Hermes kreeg op deze route te maken met (te) lange rijtijden en heeft daarom besloten de omleidingsroute te wijzigen voor genoemde buslijnen.

Vervanging deel straatverlichting
Vanaf 1 februari 2016 start de gemeente Valkenswaard met de noodzakelijke vervanging van lichtmasten, armaturen en lampen. Het werk gebeurt in fasen. De eerste fase duurt tot eind april. Na de zomervakantie volgt fase twee die tot eind 2016 duurt. In totaal vervangt de gemeente circa 800 lichtmasten.

Omleidingskaart Europalaan

Download hier grote versie van omleidingskaart