Hoe vraag ik instandhoudingssubsidie aan?

Antwoord:

U kunt jaarlijks van 1 februari tot en met 31 maart een instandhoudingssubsidie aanvragen, voor een instandhoudingsperiode van 6 jaar. Voor die tijd kunt u voorbereidingen treffen.

Digitaal

Met de digitale subsidiemodule kunt u uw subsidieaanvraag online invullen en versturen. Via de module kunt uw aanvraag vanaf 1 februari verzenden. Het systeem leidt u in 11 stappen door de aanvraag en geeft uitleg bij de vragen. Ook de vereiste bijlagen dient u online in. U voorkomt hiermee dat uw aanvraag incompleet is en dat u nog documenten moet nasturen.

Schriftelijk

Uw aanvraag indienen via internet gaat het snelst. Dient u hem toch liever in op papier? Volg dan de onderstaande stappen. Ook eventuele wijzigingen en aanvullingen na inzending verlopen schriftelijk.

Zo dient u uw aanvraag schriftelijk in:

  1. Vul het aanvraagformulier in op de computer en sla het op als pdf-bestand.
  2. Druk het af en onderteken het.
  3. Zet digitale bestanden, zoals een begroting in Excel, op cd-rom of dvd en bundel uw documentatie en bijlagen (per aanvraag).
  4. Verstuur het formulier met toebehoren gebundeld per post of lever het af bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed in Amersfoort.

Alle informatie over de subsidieregeling vindt u op www.monumenten.nl, de gezamenlijke website van het Nationaal Restauratiefonds en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

Bronnen
Eigenaar: kluwer

Laatst gewijzigd

27-05-2016

Stuur door aan een vriend