Hoe kan de illegale vader van mijn ongeboren kind een verblijfsvergunning krijgen?

Antwoord:

Om een verblijfsvergunning te kunnen krijgen als illegaal moet hij eerst terugkeren naar zijn eigen land. Vanuit het land van herkomst kan hij een aanvraag voor een verblijfsvergunning indienen.

Kijk op de website van de IND welke procedure hij kan doorlopen om een verblijfsvergunning te krijgen.

Verder moet u als partner aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zo moet u voldoende inkomsten uit arbeid of uitkering hebben om het verblijf van de vader in Nederland te kunnen bekostigen.

Bronnen
Eigenaar: kluwer

Laatst gewijzigd

06-03-2013

Stuur door aan een vriend