Vacatures

Vacature

De gemeente Valkenswaard zoekt een Projectleider.

Graag ontvangen we jouw cv en een motivatie onder vermelding van het vacaturenummer vw-74 uiterlijk dinsdag 4 oktober. Stuur je reactie naar het mailadres solliciteren@a2samenwerking.nl.


Werken bij de gemeente

Ruim 200 collega's vormen samen de ambtelijke organisatie van de gemeente Valkenswaard. Ze werken aan het Valkenswaard van nu. En aan het Valkenswaard van 2030. Want Valkenswaard heeft ambities voor de toekomst. Welke? Neem eens een kijkje op www.valkenswaard2030.nl. Een site boordevol informatie over de ambities van Valkenswaard! Je hoort, leest en ziet hoe wat we voor onze burgers, instellingen en bedrijven willen betekenen en samen met hen willen realiseren.

Sterk in je werk

Onze collega’s werken niet alleen aan de toekomst van Valkenswaard. Ook aan die van zichzelf. Dat gebeurt in het speciaal daarvoor ontwikkeld programma 'sterk in je werk'. Benieuwd naar de inhoud van dat programma? Kijk eens naar onderstaand filmpje!

Meer filmpjes zijn te vinden op ons YouTube kanaal:

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Werken in Valkenswaard betekent werken in een plezierige, collegiale sfeer. Tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Zo kent Valkenswaard bijvoorbeeld flexibele werktijden, persoonlijke ontwikkelingsplannen en betaald ouderschapsverlof. Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je op www.car-uwo.nl.

Werken bij de overheid

Tref je op dit moment geen vacature aan maar heb je mogelijke belangstelling voor vacatures bij andere gemeenten? Kijk dan op www.werkenbijdeoverheid.nl.

Open sollicitaties

Open sollicitaties nemen we niet in behandeling.

Samenwerking A2-gemeenten

Valkenswaard werkt samen met de gemeenten Cranendonck en Heeze-Leende. De taakvelden Werk en Inkomen, Informatisering en Automatisering en Juridische Zaken zijn ondergebracht in een gemeenschappelijke organisatie van de drie gemeenten: de Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking A2 gemeenten, de GRSA2. De samenwerking tussen Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard wordt verder uitgebouwd. Op afzienbare termijn worden alle bedrijfsvoeringstaken van de drie gemeenten in de GRSA2 ondergebracht.

Stagemogelijkheden

Als gemeente proberen we waar mogelijk onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen voor het bieden van stageplaatsen. In veel gevallen vindt dit regulier plaats via afspraken met scholen. Indien je wilt weten of er een mogelijkheid bestaat voor een stageplaats, mail je gemotiveerd stageverzoek naar gemeente@valkenswaard.nl.