Advies en ondersteuning

Naast de gemeente Valkenswaard zijn er diverse instellingen die vaak kosteloos hun specifieke kennis beschikbaar stellen aan startende en reeds gevestigde ondernemers. Graag wijzen wij u op de expertise van onderstaande instellingen.

Kamer van Koophandel

Naast het bijhouden van het handelsregister biedt de Kamer van Koophandel (KVK) ondernemers ondersteuning. Zo heeft zij informatie beschikbaar over onderwerpen variƫrend van financiering tot rechtsvormen en van branche-informatie tot internationale handel. De KvK beschikt over deskundige adviseurs die (startende) ondernemers ondersteunen bij het ondernemen. Meer informatie is beschikbaar op de website van de KvK: http://www.kvk.nl/.

Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM)

De NV BOM beschikt over een starterscentrum. Het in Eindhoven gevestigde centrum richt zich volledig op het financieren en begeleiden van innovatieve technostarters en designstarters. Voor meer informatie ga naar de website http://www.bom.nl/capital/startersmogelijkheden.

Brainport development

De organisatie Brainport Development ondersteunt MKB-bedrijven uit de industrie of stuwende dienstverlening. Brainport Development zorgt ondermeer voor advies, financiering, bedrijfshuisvesting en ondernemersnetwerken. Ga voor meer informatie naar de website www.brainportdevelopment.nl/voor-bedrijven.

Business Compass Brainport

Het Business Compass brengt de dienstverlening door de overheid en semi-overheid aan het bedrijfsleven in beeld. Het gaat dan bijvoorbeeld over huisvesting en financiering.

Brabants Buitengebied Onderneemt (BBO)

Ondersteuning voor ondernemers met plannen. Dit project voor (aanstaande) ondernemers bestaat uit: trainingen, begeleiding en het opbouwen van een netwerk. Voor meer informatie kunt u de folder onderaan deze webpagina downloaden.

Ga verder naar meer informatie over subsidie.

Te downloaden: