Zwemmen voor senioren: Fifty-Fit

Dit item is gearchiveerd op 10-10-2012.

Steeds vaker krijgt de gemeente Valkenswaard het verzoek om activiteiten voor sportieve senioren te organiseren. Daarom start zwembad de Wedert vanaf donderdag 25 oktober de zogenaamde Fifty-fit activiteit.

Op donderdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur wordt speciaal voor senioren een half uur durende beweegles aangeboden. De les is zo ontwikkeld dat iedereen op zijn of haar niveau kan deelnemen aan deze activiteit. In het verwarmde water (30 graden) zorgt een deskundige instructrice ervoor dat de juiste oefeningen gegeven worden. Na een paar lessen zult u de eerste resultaten van de oefenstof ervaren.

Inschrijven

Natuurlijk is er in het zwembad na afloop van de les gelegenheid om te genieten van het baantjes zwemmen. Een heerlijk moment dus om te ontspannen in het water en samen met leeftijdsgenoten in een rustige omgeving te werken aan het verbeteren en in stand houden van uw (motorische) vaardigheden. Om u kennis te laten maken met deze activiteit nodigen wij u graag uit voor twee GRATIS kennismakingslessen op donderdag 25 oktober en 1 november. U kunt zich aanmelden door het sturen van een e-mail naar zwembad@valkenswaard.nl of bellen naar 040-2083555. U kunt ook een inschrijfformulier ophalen bij het zwembad.