Workshop Popzang

Dit item is gearchiveerd op 03-02-2011.

Op woensdag 2 februari 2011 start bij het Centrum voor Muziek en Dans (CMD) weer de Workshop Popzang. De workshop is bedoeld voor zangers en zangeressen vanaf 18 jaar met belangstelling voor lichte muziek, zoals popmuziek en jazz.

 

Wat leer je?
Aandacht gaat uit naar techniek (ademhaling en toonvorming), maar ook naar aspecten als drama, podiumpresentatie en microfoontechniek. Diverse stijlen komen aan bod. Er wordt zowel solo gezongen als in ensembleverband. De drempel is laag: al aanwezige notenkennis is gemakkelijk maar zeker geen voorwaarde om aan de workshop te kunnen deelnemen. Aan het einde van de cursus is het de bedoeling dat deelnemers een idee hebben van het eigen kunnen op zanggebied: wat zijn je mogelijkheden en wat wil je nog leren, naast het verwerven van vertrouwen en inzicht in het zingen. Natuurlijk komt het plezier in het zingen op de allereerste plaats.

 

Informatie
De workshop duurt twaalf weken en start op woensdag 2 februari. De lessen duren 60 minuten en worden wekelijks gegeven van 21.00 - 22.00 uur door Els van den Putte. De kosten bedragen € 95,- voor de gehele workshop. Inschrijven is mogelijk tot maandag 31 januari aanstaande.

 

Inschrijfformulieren kunt u verkrijgen bij de administratie van het CMD. Daarnaast kunt u zich ook digitaal aanmelden middels het inschrijfformulier op deze site. De administratie is telefonisch te bereiken op telefoonnummer 040-208 35 91 van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur.