Workshop Popzang bij CMD

Dit item is gearchiveerd op 03-02-2012.

Op woensdag 8 februari start bij het Centrum voor Muziek en Dans in Valkenswaard (CMD) weer de Workshop Popzang.

 

De workshop is bedoeld voor zangers en zangeressen vanaf 18 jaar met belangstelling voor lichte muziek, zoals popmuziek en jazz.

 

In deze workshop kan geproefd worden van alle facetten die met lichte muziek te maken hebben. Een 10-weekse, laagdrempelige workshop waarbij de aandacht uitgaat naar samenzang én solozang, ademhaling, toonvorming, liedinterpretatie, microfoon- en podiumpresentatie.

 

Er wordt gewerkt met diverse muziekstijlen in de lichte muziek in een plezierige en vertrouwde sfeer. Kennis en oefening geven vertrouwen en plezier.

 

De workshop duurt tien weken en start op woensdag 8 februari. De lessen duren 75 minuten en worden wekelijks gegeven van 21.00 - 22.15 uur door zangdocente Els van den Putte. De kosten bedragen € 97,00 voor de gehele workshop. Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 3 februari.

 

Inschrijfformulieren kunt u verkrijgen bij de administratie van het Centrum voor Muziek en Dans. Daarnaast kunt u zich ook digitaal aanmelden met een inschrijfformulier op www.centrumvoormuziekendans.nl (formulieren). De administratie is telefonisch te bereiken op telefoonnummer 040-208 35 91 van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur.