Weinig te besteden en toch lekker en gezond eten?

Dit item is gearchiveerd op 11-10-2012.

Eten moeten we elke dag. Dat betekent keuzes maken: wat ga je kopen, wat ga je klaarmaken? Het liefst zet je een smakelijke maaltijd op tafel, makkelijk te bereiden en ook nog gezond. Gelukkig is dat mogelijk, zelfs als je een wat smallere beurs hebt. Het leven is al duur genoeg. Dan komt het goed uit als iets wat dagelijks terugkomt, onze voeding, binnen het budget past.

Werk en Inkomen (W&I) werkt voor de gemeenten Cranendonck, Valkenswaard en Heeze-Leende. Samen met diëtisten van ZuidZorg organiseert W&I bijeenkomsten over goed eten voor weinig geld. Deze voorlichting is bestemd voor alle mensen met interesse in hun 'dagelijkse kost'.

Bijeenkomsten

In Cranendonck is de bijeenkomst op dinsdag 9 oktober, in Valkenswaard op vrijdag 12 oktober en in Heeze-Leende op dinsdag 23 oktober. Iedereen die gezond en lekker wil koken voor weinig geld is welkom! De voorlichting wordt, bij voldoende belangstelling, in iedere gemeente gegeven. De gemeenten vinden een gezonde leefstijl voor iedereen belangrijk. Daarom is de voorlichting gratis voor u!

Mis het niet!

De voorlichting bestaat uit twee bijeenkomsten: een uitleg over gezonde voeding volgens de Schijf van Vijf en een supermarktrondleiding. Theorie en praktijk worden aan elkaar gekoppeld en u krijgt veel bruikbare tips. Ook een budgetreceptenboek behoort tot het pakket.

Voor meer informatie of uw aanmelding kunt u terecht bij mevrouw F. van Berlo van Werk en Inkomen van de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard, telefoon: 040-2083737 of via e-mail: franka.van.berlo@valkenswaard.nl