Website Centrum Jeugd en Gezin Valkenswaard vernieuwd

Dit item is gearchiveerd op 06-10-2011.

De website van het Centrum Jeugd en Gezin in Valkenswaard is vernieuwd. Er staat nu nog meer informatie op over het opvoeden van kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar.

 

Wat is het Centrum voor Jeugd en Gezin?
Het Centrum voor Jeugd en Gezin is een samenwerking van verschillende organisaties die met kinderen, jeugd en opvoeding te maken hebben. Dit betekent dat binnen het Centrum Jeugd en Gezin veel kennis gebundeld wordt.

 

Voor wie is het Centrum Jeugd en Gezin?
Het Centrum voor Jeugd en Gezin is dé plek waar ouders, kinderen en jongeren terecht kunnen met vragen over opvoeden en opgroeien. Opvoeden en opgroeien is niet altijd even gemakkelijk. Het is heel normaal om vragen over opvoeden en opgroeien te hebben en soms kun je best een beetje hulp gebruiken. Het Centrum voor Jeugd en Gezin, het CJG, is er voor alle vragen, hoe onschuldig, klein of ingewikkeld ook. Wij vinden geen enkele vraag raar.

 

Waar?
Soms zoek je informatie over onderwerpen die met opgroeien of opvoeden te maken hebben. Omdat internet voor veel mensen toch een eerste vraagbaak is heeft de gemeente Valkenswaard samen met Cranendonck, Heeze- Leende en Waalre een nieuwe website gelanceerd. De nieuwe website www.cjgvalkenswaard.nl is aangesloten op een landelijke databank en biedt zeer veel nuttige algemene informatie. Maar ook plaatselijke informatie zoals adressen, tijden van inloopspreekuren en cursussen staan op de website vermeld. Kortom, een nuttige aanvulling voor iedereen die met opvoeden en opgroeien te maken heeft.

 

Voor meer informatie: www.cjgvalkenswaard.nl.