Voorlichtingsbijeenkomst Sportimpuls op 17 januari

Dit item is gearchiveerd op 18-01-2013.

De Sportimpuls vormt een onderdeel van het programma Sport en Bewegen in de Buurt (2012-2016). Deze landelijke subsidieregeling biedt mogelijkheden voor sport- en beweegaanbieders om activiteiten te organiseren voor mensen die nog niet of nauwelijks sporten en bewegen, of dreigen uit te vallen. In 2013 is hiervoor 13 miljoen euro beschikbaar.

Natuurlijk is dit ook een mooie kans voor de Valkenswaardse sport- en beweegaanbieders om een mooie subsidie voor hun vereniging, organisatie of activiteit binnen te halen. Om hen nader te informeren en adviseren over deze regeling, organiseert Frank van den Boomen (sportadviseur van de gemeente Valkenswaard) samen met de Sportraad Valkenswaard en de Ondersteuningsorganisatie Sportimpuls een informatiebijeenkomst over dit onderwerp.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd op donderdag 17 januari 2013 om 19.30 uur in D'n Instroom (in zwembad De Wedert), aan de Pastoor Heerkensdreef 29 in Valkenswaard. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot uiterlijk 11 januari via Frank.van.den.Boomen@valkenswaard.nl. Ook wanneer u vragen heeft over de bijeenkomst of de regeling, kunt u mailen. Meer informatie over de Sportimpuls subsidieregeling is te vinden op www.sportindebuurt.nl en www.sportimpuls.nl.