Volwassenenkoor binnenkort weer van start bij het CMD

Dit item is gearchiveerd op 07-11-2012.

Op dinsdag 6 november begint bij het Centrum voor Muziek en Dans weer het Volwassenenkoor. Iedereen die graag zingt, kan vijftien weken een uur lang komen zingen op de dinsdagochtend tussen 10.30 en 11.30 uur.

In die tijd wordt er veel geleerd, veel plezier gemaakt en natuurlijk vooral veel gezongen. Er is aandacht voor zangtechnische zaken zoals adem, toonvorming en voordracht. Zo kan er in korte tijd, ondanks het verschillende beginniveau van de deelnemers, steeds weer een echt koor ontstaan. Vaak blijken mensen net iets meer te kunnen dan ze zelf voor mogelijk houden.

Het koor wordt weer geleid door Wilmy van der Helm en start op dinsdag 6 november. Repetitietijd is wekelijks van 10.30 tot 11.30 uur. Kosten zijn € 99,00 voor de gehele periode.

Inschrijven

Heeft u belangstelling dan kunt u inschrijven tot en met vrijdag 2 november. Inschrijfformulieren kunt u verkrijgen bij de administratie van het Centrum voor Muziek en Dans. Daarnaast kunt u zich ook digitaal aanmelden via een inschrijfformulier. Overige informatie is verkrijgbaar bij de administratie van het Centrum voor Muziek en Dans, De Hofnar 14 in Valkenswaard, telefoon: 040-2083591. De CMD-administratie is bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9.30 en 17.30 uur.