Verspreiding nieuwe gemeentegids met plattegrond

Dit item is gearchiveerd op 28-07-2014.

Van woensdag 9 tot en met vrijdag 11 juli wordt de nieuwe gemeentegids huis-aan-huis verspreid in de gemeente Valkenswaard. De gids zal kort na 9 juli ook digitaal te raadplegen zijn via www.valkenswaard.nl.

De nieuwe gids bevat informatie over gemeentelijke diensten en producten en over veel organisaties en verenigingen in Valkenswaard. Ook vindt u hierin plattegronden van alle kernen en een complete straatnamenlijst.
De gids is uitgegeven door De Kleine Media, onderdeel van LokaalTotaal, in opdracht van de gemeente Valkenswaard.


Verspreiding; ook bij Nee-Ja sticker

De gidsen worden huis-aan-huis verspreid, ook op adressen met een Nee-Ja sticker. Op adressen met een Nee-nee sticker wordt geen gids bezorgd. Bewoners zonder brievenbussticker of met Nee-Ja sticker, die op 14 juli nog geen gids hebben ontvangen, kunnen tot en met 31 juli een mail met hun naam- en adresgegevens sturen naar verspreiding@dekleinemedia.nl en krijgen dan een gids nagezonden. Zelf een gids afhalen kan ook bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis.
Opmerkingen over of suggesties voor de gids kunt u doorgeven via valkenswaard@dekleinemedia.nl of telefonisch bij De Kleine Media via (072) 72 71 580.