Verspreiding nieuwe gemeentegids met plattegrond

Dit item is gearchiveerd op 06-09-2013.

Vanaf woensdag 28 augustus wordt de nieuwe gemeentegids huis-aan-huis verspreid in de gemeente Valkenswaard. 

De gids bevat informatie over gemeentelijke diensten en producten en over veel organisaties en verenigingen in Valkenswaard. Ook vindt u hierin plattegronden van alle kernen en een complete straatnamenlijst. De gids is uitgegeven door De Kleine Media/LokaalTotaal in opdracht van de gemeente Valkenswaard.

Verspreiding; ook bij Nee-Ja sticker

De gidsen worden huis-aan-huis verspreid, ook op adressen met een Nee-Ja sticker. Op adressen met een Nee-nee sticker wordt geen gids bezorgd. Bewoners met Nee-Nee sticker die graag een gids ontvangen kunnen deze gratis afhalen bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis aan De Hofnar 15.
Bewoners zonder brievenbussticker of met Nee-Ja sticker die na 6 september nog geen gids hebben ontvangen, kunnen dit melden via valkenswaard@dekleinemedia.nl of telefonisch bij De Kleine Media/LokaalTotaal via (072) 72 71 580 en krijgen een gids nagezonden.
De nieuwe gemeentegids zal in september ook digitaal te raadplegen zijn via www.valkenswaard.nl. Opmerkingen over of suggesties voor de gids kunt u doorgeven via het hiervoor genoemde mailadres en telefoonnummer van uitgever De Kleine Media/LokaalTotaal.