Verspreiding krant Centrum voor Jeugd en Gezin

Dit item is gearchiveerd op 22-03-2012.

In de week van maandag 12 maart tot en met vrijdag 16 maart wordt huis-aan-huis in de gemeente Valkenswaard een Informatiekrant over het Centrum voor Jeugd en Gezin verspreid.

 

Inwoners zonder brievenbussticker of met een Nee-Ja sticker ontvangen de CJG-krant. Inwoners met een Nee-Nee-sticker ontvangen hem niet. Mocht u na deze week geen CJG-krant hebben ontvangen, dan kunt u een exemplaar afhalen in het gemeentehuis.

 

Centrum voor Jeugd en Gezin

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is een duidelijke plek waar ouders terecht kunnen met al hun vragen over opvoeden van kinderen en jongeren tot 23 jaar. Het CJG in Valkenswaard heeft inloopspreekuren op basisscholen en op de locatie van het Zuidzorg aan de Rijt. Ook kunt u met al uw vragen terecht bij het telefoonnummer 040-2083 666 of op de website www.cjgvalkenswaard.nl.

 

Het CJG is een samenwerking tussen verschillende organisaties die met kinderen, jeugd en opvoeding te maken hebben: Zuidzorg, GGD, basis-en voortgezet onderwijs, Dommelregio, Paladijn, Peuterspeelzalen en bureau Jeugdzorg.