Valkenswaard gaat naar de Beurs!

Dit item is gearchiveerd op 26-01-2012.

Op donderdag 8 maart 2012 krijgen bedrijven en vrijwilligers-/ maatschappelijke organisaties in de gemeente Valkenswaard de kans elkaar op een bijzondere wijze te ontmoeten... met winst voor iedereen!

 

 

 

De Beursvloer is een uniek, informeel en dynamisch evenement waar bedrijven en vrijwilligers-/ maatschappelijke organisaties netwerken, elkaar leren kennen en 'met gesloten beurs' handelen in maatschappelijke betrokkenheid. Het doel is matches tot stand te brengen. Wat de een over heeft of graag wil bieden, is voor de ander wellicht zeer gewenst.

 

Organisaties

En zijn veel organisaties in Valkenswaard die goed werk verrichten. Zonder dat daar veel inkomsten tegenover staan. Zij zijn voortdurend op zoek naar ondersteuning in de vorm van menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Vertegenwoordigt u een maatschappelijke organisatie, vrijwilligersorganisatie, stichting, (sport)vereniging of onderwijsinstelling die wel een steuntje in de rug van het bedrijfsleven kan gebruiken? Doe dan mee! Meldt uw organisatie aan en formuleer uw vraag zo concreet mogelijk. Het vragen om geld is taboe!

 

Bedrijven

Bedrijven zijn er om winst te maken. Dat moeten ze ook om te kunnen overleven. Maar bedrijven kunnen alleen goed functioneren als de wereld om hun heen ook goed draait. Daarom zijn veel ondernemers steeds vaker op zoek naar projecten, instellingen en initiatieven waarmee zij hun steentje aan de maatschappij kunnen bijdragen. Bent u zo'n ondernemer die de Valkenswaardse gemeenschap een warm hart toedraagt en wilt u in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen een bijdrage leveren? Dan is uw aanbod 'met gesloten beurs' op de Beursvloer meer dan welkom.

 

Vooraf aanmelden

Bedrijven en organisaties bedenken vóórafgaand aan de Beurs wat zij voor elkaar kunnen betekenen, want wisselwerking is een belangrijk element. Door matches te maken ontstaan nieuwe en verrassende verbindingen die leiden tot concrete activiteiten, inspiratie en plezier. Hiermee krijgt de Valkenswaardse gemeenschap een flinke boost!

 

Deelname is gratis, maar u dient zich wel vooraf met een concrete vraag/aanbod aan te melden. Voor meer informatie of inschrijving, kijk op www.beursvloer-valkenswaard.nl.

 

Ervaar zelf wat u in een halve middag netwerken kunt bereiken.