Teun Kanters genomineerd voor 'Jouw slimste idee'

Dit item is gearchiveerd op 04-06-2012.

Om jongeren te enthousiasmeren voor opleidingen en beroepen in techniek en innovatie organiseerden gemeenten uit Brainport regio Eindhoven de innovatiewedstrijd 'Jouw Slimste Idee'. Op de website jouwslimsteidee.nl presenteerden kinderen en jongeren hun ideeën voor bedrijven uit de regio. Burgemeesters en wethouders coachen nu de beste inzenders voor hun presentatie tijdens de finale op 4 juni in De Ontdekfabriek in Eindhoven.

 

Tijdens de finale zal een onafhankelijke jury onder voorzitterschap van Bert Pauli (Gedeputeerde Economische Zaken en Bestuur Provincie Noord-Brabant) een winnaar aanwijzen. De overige juryleden zijn Jan-Willem Peters (Directeur Continu), Stefan Maas (HR Manager Strukton Worksphere), Monique van Boxtel (Manager Pedagogiek & Kwaliteit Korein) en Ad Willems (Adviseur BPV ROC Eindhoven School voor Techniek). Zij beoordelen de ideeën van de genomineerden op originaliteit, presentatie en uitwerking.

 

De genomineerde uit Valkenswaard is Teun Kanters. Hij bedacht een concept voor een nog zuinigere elektrische auto. Teun Kanters wordt gecoacht door burgemeester drs. A. Ederveen. Natuurlijk verwachten we dat zij samen kansrijk zijn voor de overwinning!