Afsluiting Tienendreef voor al het verkeer

Dit item is gearchiveerd op 22-11-2013.

Vanaf dinsdag 27 augustus is de Tienendreef afgesloten voor al het wegverkeer in verband met het vernieuwen van de fietspaden aan de Tienendreef, werken aan de middengeleiders op de kruispunten Tienendreef-Dommelstraat en Tienendreef-Ambrosiusdal. 

Het kruispunt Nieuwe Waalreseweg is niet afgesloten. Alleen als u naar Dommelen wilt via Tienendreef  is dat niet mogelijk.  Benzinepomp Tienendreef is wel bereikbaar. Omleidingsroutes zijn met borden aangegeven. De aannemer laat op korte termijn weten wanneer deze fase in het werk wordt afgerond. Binnenkort volgt meer informatie over de volgende fase van deze klus.

Omleiding busroute

Buslijn 171 van Eindhoven naar Dommelen en vice versa volgt een gewijzigde route. De vier bushaltes (twee heen en twee terug ) aan de Tienendreef komen tijdelijk te vervallen. Connexxion zorgt dinsdag 27 augustus in de loop van de ochtend voor twee tijdelijke noodhaltes tussen de Norbertusdreef en de rotonde Damianusdreef. Connexxion geeft informatie over de wijzigingen bij de haltes en in de bus en via hun app.

Informatie

Actuele informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen vindt u op deze site. Zie ook kaarten van de omleidingsroutes onderaan deze pagina.

Met vragen over de werkzaamheden kunt u terecht bij de heer K. van Gorp van de gemeente. Hij is bereikbaar via nummer (040) 208 36 34.