Start kinderharp en kinderviool bij het CMD

Dit item is gearchiveerd op 13-10-2011.

Op dinsdag 11 oktober en woensdag 12 oktober gaan de kindercursussen kinderharp en kinderviool weer van start bij het Centrum voor Muziek en Dans.

 

 

Deze cursussen van 10 lessen zijn bedoeld voor jonge muzikanten van 4 tot 6 jaar die kennis willen maken met de harp en de viool.

 

De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 5 kinderen. Ze leren op speelse wijze hun weg te vinden op de harp of de viool. Met muzikale spelletjes en liedjes worden ze vertrouwd gemaakt met muziek en het instrument. De cursus kinderharp start op dinsdag 11 oktober en wordt gegeven door harpdocente Renske de Leuw. De cursus kinderviool start op woensdag 12 oktober en wordt gegeven door viooldocente Liesbeth Hendrix. Bij voldoende belangstelling is er ook een vervolgcursus mogelijk (begin februari 2012).

 

De kosten voor beide cursussen bedraagt € 86,00 voor 10 lessen. Als u uw kind wilt aanmelden voor een van de cursussen dan kunt u dat doen via een inschrijfformulier. Het inschrijfformulier is verkrijgbaar via internet (www.centrumvoormuziekendans.nl) of bij de balie van het Centrum voor Muziek en Dans, De Hofnar 14 in Valkenswaard, telefoon: 040-2083591. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie.