Start advertentiewerving gemeentegids 2014

Dit item is gearchiveerd op 31-01-2014.

Vanaf 6 januari start de advertentiewerving voor de nieuwe gemeentegids van Valkenswaard. De gids verschijnt eind juni 2014 en wordt ook dit jaar uitgegeven door De Kleine Media uit Alkmaar, onderdeel van Lokaal Totaal.

Medewerkers van de uitgever kunnen zich legitimeren en hebben een aanbevelingsbrief van de gemeente, waaruit blijkt dat de gids van De Kleine Media de enige is die in opdracht van de gemeente Valkenswaard wordt uitgegeven.
Later dit voorjaar start de uitgever ook met het controleren van de bestaande vermeldingen in de gids. Medewerkers van De Kleine Media benaderen vermelde verenigingen, organisaties of personen per mail of telefonisch.
Staat uw organisatie of vereniging nog niet in de gids en wilt u hierin vermeld worden? Wilt u met uw bedrijf adverteren in de gids? Stuur dan een mailtje met uw gegevens naar valkenswaard@dekleinemedia.nl of bel naar  (072) 72 71 580.

Stuur uw foto’s in voor gids

De gemeente wil de gemeentegids niet alleen vóór maar ook met inwoners en bedrijven maken. Wij roepen u daarom op om foto’s in te sturen van de leukste activiteiten en mooiste plekken in onze gemeente. De gemeente wil de foto’s   gebruiken voor de gemeentegids en ook voor de informatiepagina, nieuwsbrieven, website en dergelijke. Heeft u dus foto’s die een beeld geven van de veelzijdige gemeente Valkenswaard, dan ontvangen wij die graag.

Voor het insturen van foto’s gelden de volgende voorwaarden:

  • De foto’s moeten zijn gemaakt in de gemeente Valkenswaard;
  • De foto’s alleen digitaal aanleveren in de hoogst mogelijke resolutie echter minimaal 300 dpi;
  • De foto’s gebruikt de gemeente rechtenvrij; u ontvangt dus geen vergoeding en u geeft daarmee toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor diverse uitingen van de gemeente.

U kunt foto(‘s) mailen naar communicatie@valkenswaard.nl  (bij meer dan 10 mb via We Transfer) met vermelding van uw naam en adresgegevens, telefoonnummer en een omschrijving van het onderwerp/de activiteit op de foto.