Sportief programma op dinsdag in zwembad

Dit item is gearchiveerd op 09-11-2012.

Vanaf dinsdag 23 oktober krijgt het vrij zwemmen in de avonduren een andere invulling. Naast de mogelijkheid voor het zwemmen van baantjes kunnen volwassenen deelnemen aan verschillende sportieve activiteiten. Onder leiding van een enthousiaste instructeur kunnen bezoekers tegen normaal entreetarief meedoen aan een sportief programma.

Vanaf 20.30 uur is het 25 meter bad geopend. Van 20.45 uur tot 21.15 uur wordt gestart met aquajoggen. Door gebruik te maken van de weerstand van het water zal de conditie snel verbeteren, zonder dat de gewrichten te veel belast worden. Vanaf 21.15 uur kunt u terecht voor een heerlijke aquarobics work-out. Deze dynamische en intensieve trainingsvorm zorgt ervoor dat er 30 minuten lang aan het uithoudingsvermogen gewerkt wordt. Voor de fanatiekelingen onder ons sluiten we de avond vanaf 21.45 uur af met een half uur trimzwemmen. Iedereen kan tijdens deze activiteit op eigen niveau en tempo werken aan de zwemtechnieken en aan de conditie.

Vrijblijvend

Natuurlijk bent u niet verplicht om aan alle drie de aangeboden activiteiten deel te nemen. Gedurende de avond is er vanzelfsprekend de mogelijkheid om vrijblijvend uw baantjes te blijven zwemmen. Vanwege de aangeboden activiteiten zal het baantjes zwemmen in de breedte van het 25 meterbad plaatsvinden.

Mocht u toch graag in avonduren in de lengte van het 25 meter bad uw baantjes willen trekken, dan bent u van harte welkom op maandag, donderdag of vrijdag avond van 20.30 uur tot 22.15 uur.