Rioolwerkzaamheden Maastrichterweg bij Brugse Heide

Dit item is gearchiveerd op 08-06-2013.

Van 1 mei  tot en met 7 juni renoveert de firma Kanters in opdracht van de gemeente  Valkenswaard de riolering voor camping Brugse Heide aan de Maastrichterweg.

Het rioolgemaal bij de camping wordt vervangen en er komt een nieuwe persleiding. Deze persleiding loost het afvalwater in het gemeentelijk rioleringstelsel nabij de Sil. Verder vervangt de gemeente een gedeelte van de riolering onder het fietspad aan de Maastrichterweg.

Wegafsluitingen

In verband met de werkzaamheden is van 21 tot en met 24 mei het gedeelte van de Sil tussen de Maastrichterweg en de Kluizerdijk afgesloten voor verkeer. Automobilisten en fietsers kunnen begraafplaats Eikenhof bereiken via de Zeelberg. De Kluizerdijk blijft bereikbaar vanaf Zuidelijke Randweg (via de aansluiting op Maastrichterweg nabij pand Holapress). Van 20 mei tot en met 7 juni werkt de aannemer aan de riolering onder het fietspad. Dan is één fietspad aan de Maastrichterweg (oostzijde) deels afgesloten tussen de Zuidelijke Randweg en de Sil.

Informatie

De direct aanwonenden ontvangen een brief van de aannemer met de informatie over de werkzaamheden en de bereikbaarheid van hun pand.
Voor algemene vragen over het voorgaande kunt u contact opnemen met de heer K. van Gorp van het team Beheer Openbare Ruimte. Hij is bereikbaar via telefoonnummer (040-) 2083634