Renovatie speelvoorziening het Mollenveldje

Dit item is gearchiveerd op 03-03-2012.

De gemeente Valkenswaard gaat het Mollenveldje aan de Minister Aalbersestraat renoveren.

 

Ter voorbereiding op de renovatie heeft de gemeente de omwonenden gevraagd een verlanglijstje / wensenlijstje in te vullen. Met deze wensen als uitgangspunt zijn drie ontwerpen gemaakt. De buurtbewoners ontvangen één dezer dagen een brief met het verzoek een keuze te maken uit deze ontwerpen.

 

Om de keuze voor de bewoners - en natuurlijk vooral voor de kinderen - wat gemakkelijker te maken, kunnen zij van 27 februari tot en met 2 maart de drie ontwerpen bekijken en stemmen op deze website. De ontwerpen zijn te vinden onder 'wonen, verkeer en veiligheid > leefbaarheid > speelvoorziening het Mollenveldje'.

 

Ook wordt er op woensdag 29 februari van 14.00 tot 15.30 uur in het wijksteunpunt 'de Inloop' aan de Mgr. Zwijsenstraat 4 een inloopbijeenkomst gehouden waarbij de ontwerpen op groot formaat worden gepresenteerd. De uitslag van de stemming wordt bekend gemaakt via internet en de gemeentepagina in de Kempener Koerier. De renovatie zal naar verwachting voor de zomervakantie van 2012 gereed zijn.