Producten digitaal aanvragen en online betalen

Dit item is gearchiveerd op 26-01-2012.

Voor het verbeteren van onze dienstverlening is het belangrijk dat inwoners en ondernemers op de deze website actuele en juiste informatie kunnen vinden. En elektronisch gemakkelijk zaken met ons kunnen doen, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Bijvoorbeeld een vergunning aanvragen, een verhuizing doorgeven, een uittreksel opvragen, een afspraak maken en nog veel meer.

 

Sinds kort is dat voor een groot aantal producten mogelijk op onze website. U bent dan niet meer aan openingstijden gebonden. U kunt een product aanvragen op de plaats waar het u uitkomt, op het moment wanneer het u uitkomt. Door gebruik te maken van DigiD worden automatisch uw naam, adres en woonplaatsgegevens op het digitale formulier ingevuld. Hierbij betreft het aanvragen van producten waarbij wij zekerheid moeten hebben over de identiteit van de aanvrager. Bijvoorbeeld bij een opgave van een verhuizing. Vraagt u een gemeentegids aan, dan kan dat uiteraard zonder invulling van uw DigiD inlogcode.

 

Kunt u een gewenst product niet digitaal aanvragen? Maak dan een afspraak via de website voor het bezoek aan het gemeentehuis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum, telefoon 040-2083 444.