Praat mee over De Turfberg

Dit item is gearchiveerd op 21-01-2012.

De gemeente Valkenswaard stelt samen met Woningbelang en Woonbedrijf een wijkontwikkelingsplan (WOP) voor Turfberg (Noord en Zuid) op.

 

Dit plan moet ervoor zorgen dat de Turfberg nu en in de toekomst leefbaar en vitaal blijft. De gemeente wil het plan samen met de bewoners van de wijk maken en nodigt ze dan ook uit om inbreng te leveren. Bewoners weten immers als geen ander wat er al goed is in de wijk Turfberg en wat beter kan.

 

Kom naar de bus!

Om meningen van de bewoners te peilen, rijdt er op vrijdag 20 januari vanaf 14.00 uur een bus door de wijk. Deze bus stopt op verschillende plaatsen (onder andere bij Taxandria, basisschool De Vlaswiek, de EMTE en basisschool De Smelen) om u naar uw mening te vragen. De bus is duidelijk herkenbaar als bus van het Woonbedrijf en ook duidelijk hoorbaar. Dus als u mee wilt werken om Turfberg nog leefbaarder te maken, we zien u graag in de bus. De koffie staat klaar!

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de wijkcoördinator Ton Hendriks, telefoon 040-2083663. U kunt de wijkcoördinatoren ook volgen via Twitter op @WijkenVwaard.