Nieuwe wijze aanvraag evenementenvergunning

Dit item is gearchiveerd op 01-11-2012.

Het is pas september, maar de evenementenplanning voor 2013 gaat al gauw van start. Daarom stuurt de gemeente Valkenswaard alle bij haar bekende organisatoren van evenementen een brief over de nieuwe aanvraagprocedure voor een evenementenvergunning.

De nieuwe methode is sneller en eenvoudiger dan de vorige. Voor organisatoren van eventuele nieuwe evenementen is deze informatie ook van belang, vandaar deze publicatie.

Vergunning digitaal aanvragen

Voor evenementen die u in 2013 organiseert hoeft u geen papieren aanvraagformulier (met bijlagen in 3-voud) meer in te dienen. U kunt op onze website online een aanvraag indienen via de Snelbalie Vergunningen. Op de homepage vindt u aan de rechterzijde de button 'snelbalie vergunningen'. U komt dan in een keuzemenu. U kunt kiezen voor het doorlopen van een vragenboom of het direct indienen van een aanvraag.

Het ingevulde formulier wordt samen met de betreffende bijlagen naar de mailbox van de gemeente gestuurd. U ontvangt direct een ontvangstbevestiging. De gemeente verzoekt alle organisatoren om hun aanvraag vóór 1 november (elektronisch) in te dienen.

Met vragen of opmerkingen kunt u terecht bij het team Vergunningen, toezicht & handhaving, via telefoonnummer 040-2083444.