Nieuwe Waalreseweg 8 december weer open

Dit item is gearchiveerd op 09-12-2012.

De riool- en wegwerkzaamheden nabij het kruispunt Nieuwe Waalreseweg-Kerkhofstraat-Kardinaal de Jongstraat liggen goed op schema. Naar verwachting gaat de Nieuwe Waalreseweg op zaterdag 8 december weer open voor het verkeer.

Het kruispunt Nieuwe Waalreseweg-Kerkhofstraat-Kardinaal de Jongstraat is dan gewijzigd in een rotonde. Rondom de rotonde is tijdelijk noodverlichting geplaatst. De definitieve verlichting komt in februari vanwege langere levertijd van de nieuwe lichtmasten.

Tot 8 december wordt het doorgaande verkeer over de Nieuwe Waalreseweg omgeleid via de aangegeven standaard omleidingroutes en wordt de wijk Kerkakkers ontsloten via de Jan Vlekkestraat naar de Dommelseweg. Ook de busdienst 171 volgt tot 8 december nog de omleidingsroute.

Werkzaamheden Ch. Ruys de Beerenbrouckstraat

De gemeente is in de wijk Kerkakkers ook bezig met het vervangen van de riolering in de Ch. Ruys de Beerenbrouckstraat, tussen Dr. Schaepmanstraat en Kardinaal de Jongstraat. Zoals het er nu uitziet zijn deze werkzaamheden afgerond vóór de kerstvakantie.

Informatie

Met vragen over het voorgaande kunt u terecht bij mevrouw A. De Vries van het team ruimtelijke ontwikkeling en economie van de gemeente Valkenswaard. Zij is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 040-2083699 of via de mail gemeente@valkenswaard.nl ter attentie van mevrouw A. De Vries, team ROE.