Nieuwe gemeentegids in de bus!

Dit item is gearchiveerd op 19-10-2011.

De nieuwe gemeentegids van Valkenswaard is klaar en zal vanaf woensdag 5 oktober huis-aan-huis verspreid worden in de hele gemeente.

 

Dit jaar wordt de gids voor de eerste keer verzorgd door het bureau De Kleine Media. De gids heeft ook een andere vormgeving en is nu verkrijgbaar in een handzaam A-5 formaat.

 

Informatie
De gids biedt op een overzichtelijke manier veel informatie over de Valkenswaardse geschiedenis, het gemeentebestuur, de organisatie en instanties. In de rubriek 'De gemeente van A tot Z' vindt u uitgebreide informatie over allerlei gemeentelijke items. Maar ook het verenigingsleven in Valkenswaard komt nadrukkelijk aan bod met uitgebreide vermeldingen. Op een overzichtelijke manier is de adressengids gerubriceerd waardoor een adres snel gevonden is.

 

Digitale versie
De digitale versie van de gemeentegids is beschikbaar via deze website. Deze laatste service komt de actualiteit zeker ten goede. Wijzigingen kunnen meteen doorgevoerd worden.

 

Verspreiding en klachten
De gemeentegids voor Valkenswaard wordt huis-aan-huis bezorgd in de hele gemeente. Ook verstrekken wij de gids aan relaties en aan nieuwe inwoners van Valkenswaard. Deze gids is de enige gemeentegids die in opdracht van het gemeentebestuur wordt uitgegeven. Mocht u de gids niet ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk dit zo spoedig mogelijk door te geven via telefoonnummer 040-2083444.

 

De gidsen worden niet verspreid op de adressen waar een 'Nee-Nee'-sticker is aangebracht. Voor deze bewoners ligt vanaf 5 oktober een exemplaar van de nieuwe gemeentegids klaar bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis aan De Hofnar 15.

 

Met vragen of opmerkingen over de gids of de plattegrond kunt u ook terecht op het eerder genoemde telefoonnummer 040-2083444.