Nieuw bij CMD: Muzikale kinderspeelplaats

Dit item is gearchiveerd op 25-11-2012.

Op zaterdag 24 november kun je deelnemen aan een nieuwe activiteit. Het Centrum voor Muziek en Dans (CMD) organiseert dan van 10.00 tot 11.30 uur een muzikale kinderspeelplaats voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Tijdens deze ochtend mogen de kinderen allerlei spelletjes doen waarbij ze spelenderwijs wat over instrumenten leren. Daarnaast zijn ze op verschillende manieren met muziek bezig.

Alles is mogelijk op deze morgen: luisterspelletjes, kringspelletjes, puzzels, knutselen, zelf instrumenten maken en bespelen, enz. Alleen of in een groep. Onder begeleiding van de docente, mogen de kinderen zelf kiezen wat ze graag willen doen.

Tussendoor is er even tijd voor een hapje en wat te drinken. De muzikale kinderspeelplaats is in lokaal 3 van het CMD op de 2e etage van Cultuurcentrum De Hofnar. Iedereen is van harte welkom: ook vriendjes en vriendinnetjes.

Anke Specker, docente Muzikale Oriëntatie, begeleidt deze ochtend. De kosten bedragen € 8,00 per deelnemer.

Als je mee wilt doen aan deze ochtend, dan kun je je aanmelden door een mailtje te sturen naar cmd@valkenswaard.nl of even te bellen naar de administratie van het CMD (040) 208 35 91.