Naschools sportaanbod

Dit item is gearchiveerd op 09-12-2010.

Vanaf donderdag 18 november kunnen basisschoolleerlingen - groep 3 tot en met 8 - gedurende vijf weken genieten van een naschools beweegaanbod.

 

Alle kinderen van groep 3 tot en met groep 8 kunnen hieraan deelnemen. De lessen zullen gegeven worden in de sporthal bij basisschool de Windroos aan de Hertog Hendrikstraat. Iedere week zullen de lessen om 15.45 uur starten en om 17.00 uur eindigen.

 

De aangeboden lessen zijn specifiek gericht op het verbeteren van coördinatie, motoriek en de conditie van kinderen. Zo zullen onderdelen zoals balvaardigheden, balanceren en klimmen aangeboden worden. De lessen zijn dan ook uitermate geschikt voor kinderen die achterblijven in hun motoriek en daardoor geen plezier meer hebben in het bewegen.

 

Aanmelden
Om het aanmeldingsformulier aan te vragen, kunt u een e-mail sturen naar: rene.hendrikx@valkenswaard.nl. De aanmeldingsformulieren moeten vóór maandag 15 november in ons bezit zijn.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met René Hendrikx, medewerker Buurt-Onderwijs-Sport, gemeente Valkenswaard, telefoonnummer 040-2083469 of e-mail rene.hendrikx@valkenswaard.nl.