Muziek op Schoot cursus start bij het CMD

Dit item is gearchiveerd op 01-04-2012.

Bij het Centrum voor Muziek en Dans starten op 28 en 29 maart weer de nieuwe cursussen Muziek op Schoot voor (hele) jonge kinderen van zes maanden tot en met vier jaar. Muziek op Schoot is een feest voor jong en oud(er)! De kinderen worden wekelijks meegevoerd in de betoverende wereld van de muziek.

 

De lessen verlopen volgens vaste rituelen. Gebruikmakend van allerlei uiteenlopende materialen zoals stokpoppen, wapperdoeken, ballen, blokken, eendjes, hoepels en nog veel meer worden de kinderen uitgedaagd en gestimuleerd. Ze zingen, springen, vallen, dansen, sluipen en luisteren met veel plezier. En u als ouder doet mee! U krijgt een nieuwe schat aan liedjes en muzikale ideeën mee naar huis. U weet ineens weer hoe dat liedje ging. Plotseling ervaart u hoe snel kinderen kunnen opruimen als je het juiste liedje er maar bij zingt. Kortom: het plezier van de les gaat thuis gewoon door.

 

Muziek op Schoot wordt in drie groepen gegeven bij voldoende belangstelling. De lessen zijn op woensdag- en donderdagochtend. De eerste groep is voor de kleinsten en vindt plaats van 9.15 - 9.55 uur. De tweede groep is voor peuters en kleuters en is tussen 10.00 - 10.40 uur. De Muziek Op Schoot-cursussen duren 10 weken. De cursussen beginnen op woensdag 28 maart en donderdag 29 maart en worden gegeven door Sonja Geuze.

 

De kosten per cursus Muziek op Schoot bedragen € 72,00 voor 10 lessen. Inschrijfformulieren kunt u verkrijgen bij de administratie van het Centrum voor Muziek en Dans. Daarnaast kunt u zich ook digitaal aanmelden via een inschrijfformulier op www.centrumvoormuziekendans.nl. Overige informatie is verkrijgbaar bij de administratie van het Centrum voor Muziek en Dans, De Hofnar 14 in Valkenswaard, telefoon 040-208 3591. De CMD-administratie is bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9.30 en 17.00 uur.