Magazine Veelzijdig Valkenswaard

Dit item is gearchiveerd op 14-10-2013.

Op dinsdag 16 augustus overhandigde wethouder Wijnen het eerste exemplaar van het sfeermagazine Veelzijdig Valkenswaard aan mevrouw Peeters van de VVV/ANWB Valkenswaard.

 

In dit sfeermagazine wordt op een aantrekkelijke manier gepresenteerd wat er voor de toerist en recreant allemaal in Valkenswaard te beleven valt. En dat is heel wat. Variërend van de aantrekkelijke natuurgebieden tot het bruisende uitgaansleven. En natuurlijk ook cultuur, sport, evenementen, winkelen, etc. En we willen onze bezoekers graag kennis laten maken met de veelzijdigheid van dit ruimte toeristisch-recreatieve aanbod. Vandaar dit nieuwe sfeermagazine.

 

Gratis verkrijgbaar
Het sfeermagazine is op diverse plaatsen in Valkenswaard gratis verkrijgbaar. Natuurlijk bij de VVV/ANWB in Valkenswaard, maar ook bij bijvoorbeeld menig verblijfsaccommodatie. Het sfeermagazine maakt onderdeel uit van project om de toeristisch-recreatieve huisstijl Veelzijdig Valkenswaard op de kaart te zetten. Andere deelprojecten zijn bijvoorbeeld de nieuwe banieren, shopping bags en website www.veelzijdigvalkenswaard.nl.

 

Samenwerking
Dit project is tot stand gekomen door samenwerking tussen gemeente Valkenswaard, VVV/ANWB Valkenswaard en de Lokaal Toeristische Adviesraad (LTA). Voor het project is succesvol subsidie aangevraagd bij het Streekplatform Boven-Dommel, waardoor medefinanciering door provincie Noord-Brabant en Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE) en vijf lokale sponsoren plaatsvindt.
 

Mevrouw E. Peeters (r), VVV/ANWB Valkenswaard, neemt trots de nieuwe brochure Veelzijdig Valkenswaard in ontvangst. Wethouder M. Wijnen overhandigt haar deze op de stoepen van het Carolusgebouw in de Oranje Nassaustraat, waar onder andere de VVV gehuisvest is.
Foto: Heidi Wils