Lokaal Toeristische Adviesraad zoekt voorzitter

Dit item is gearchiveerd op 15-08-2011.

Voelt u zich betrokken bij toeristisch-recreatief Valkenswaard? Heeft u affiniteit met evenementen? Wilt u Valkenswaard versterken als toeristische gemeente? Dan is de Lokaal Toeristische Adviesraad (LTA) Valkenswaard op zoek naar u.

 

LTA
De LTA is de officiële gemeentelijke adviescommissie op het gebied van toerisme, recreatie en evenementen. Zij vertegenwoordigt de volle breedte van het lokale toeristisch-recreatieve speelveld, bestaande uit cultuur en theater, musea, dagrecreatie, evenementen,VVV Valkenswaard, verblijfsaccommodaties, ZLTO, detailhandel en horeca.

 

De doelstellingen van de LTA zijn:

  • stimuleren van het optimaal benutten van de potenties van de lokale toeristisch-recreatieve sector;
  • stimuleren van een kwalitatief goed aanbod van evenementen en toeristisch-recreatieve producten;
  • het onafhankelijk adviseren over initiatieven of beleidsvoornemens van lokale overheden, regionale initiatieven en promotiecampagnes;
  • het versterken van de onderlinge samenwerking binnen Valkenswaard op het gebied van evenementen, toerisme en recreatie.

 

Pro-actief
Wij zoeken voor de LTA een enthousiaste voorzitter met hart voor toeristisch-recreatief Valkenswaard. Iemand die in samenwerking met de sector en gemeente pro-actief de kansen wil benutten die er volop liggen voor Valkenswaard. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de verdere uitwerking van de toeristisch-recreatieve huisstijl Veelzijdig Valkenswaard.

 

Logo Veelzijdig Valkenswaard

 

Informatie
Bent u het nieuwe boegbeeld van toeristisch-recreatief Valkenswaard en kunt u zich geheel belangeloos inzetten? Of heeft u behoefte aan aanvullende informatie? Neem dan contact op met Loes Peters, gemeente Valkenswaard, telefoonnummer 040-2083417 of per mail: gemeente@valkenswaard.nl t.a.v. Loes Peters.