Lancering activiteitenpas Valkenhof

Dit item is gearchiveerd op 08-04-2012.

Op dinsdag 13 maart is in Kempenhof de activiteitenpas Valkenhof gelanceerd door wethouder Mart Wijnen van de gemeente Valkenswaard en directeur Annemieke Blokker van Valkenhof.

 

Deze activiteitenpas is in samenwerking met de gemeente Valkenswaard ontwikkeld. De pas is voor actieve mensen en mensen die behoefte aan een dagdeelbesteding. Of men nu zelfstandig, in een locatie van Valkenhof of in de buurt woont. Met deze pas kan men tegen een kleine vergoeding deelnemen aan allerlei evenementen en activiteiten in locaties van Valkenhof.

 

Valkenhofpas

Men betaalt voor deelname met deze activiteitenpas. Deze pas bestaat uit een knipkaart met de naam en adres van de pashouder. Deze knipkaart heeft 5 of 20 knippen à € 2,-. Afhankelijk van de duur van de activiteit worden er één of meer knippen gegeven. De gemeente Valkenswaard ondersteunt financieel die doelgroep die behoefte heeft aan een regelmatig terugkerende dagbesteding.

 

Activiteiten

Valkenhof zorgt voor welzijnsactiviteiten in een sfeervolle, stimulerende en creatieve leefomgeving. Daarnaast vinden er geregeld culturele en culinaire festiviteiten plaats en bieden de locaties een breed scala aan activiteiten. Van muziekuitvoeringen, themamiddagen, excursies, kienavonden en filmmiddagen tot computerclubs en internetcafés. Men kan bijvoorbeeld deelnemen aan een of meerdere van de volgende activiteiten: schilderen, biljarten, kienen, zangkoor, cultuurkring, leeskring, filmkring, klassieke muziekclub, creatieve club, Meer Bewegen Voor Ouderen (gym), (zit)volksdansen, huisbibliotheek, het internetcafé, cursussen.

 

Wethouder M. Wijnen en directeur mevrouw A. Blokker van Valkenhof.
Foto: Heidi Wils