Kindercursussen bij het Centrum voor Muziek en Dans: kinderharp en kinderviool

Dit item is gearchiveerd op 10-02-2011.

In februari start het Centrum voor Muziek en Dans met twee korte kindercursussen: kinderharp en kinderviool. Deze cursussen van 10 lessen zijn bedoeld voor jonge muzikanten van 4 tot 6 jaar.

 

De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 5 kinderen. Ze leren op speelse wijze hun weg te vinden op de harp of de viool. Met muzikale spelletjes en liedjes worden ze vertrouwd gemaakt met muziek en het instrument.

 

De cursus kinderharp start op dinsdag 8 februari en wordt gegeven door harpdocente Renske de Leuw. De cursus kinderviool start op woensdag 9 februari en wordt gegeven door viooldocente Liesbeth Hendrix.

 

De kosten voor beide cursussen bedraagt € 84,00 voor 10 lessen van ca. 50 minuten (lesduur is afhankelijk van het aantal leerlingen). Als u uw kind wilt aanmelden voor een van de cursussen dan kunt u dat doen via een inschrijfformulier. Het inschrijfformulier kan hier gedownload worden of is verkrijgbaar bij de balie van het Centrum voor Muziek en Dans, De Hofnar 14 in Valkenswaard, telefoon: 040 2083591. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie.

 

Kinderviool