Kerstorkest voor familieleden en vrienden

Dit item is gearchiveerd op 25-10-2013.

Het Centrum voor Muziek en Dans start na de herfstvakantie met iets nieuws: een kerstband. In dit speciale kerstorkest  kunt u samenspelen met broer, zus, man, kind, vriend of vriendin. Iedereen die een instrument bespeelt, is van harte welkom om deel te nemen in de kerstband. Tijdens de repetities wordt het kerstrepertoire gerepeteerd onder leiding van een ervaren docent (Rosalyn de Groot); ieder op zijn eigen niveau. Als afsluiting is er een kerstconcert in het theatercafé van De Hofnar op donderdag 19 december as.

De repetities voor de kerstband starten op donderdag 24 oktober en vinden standaard wekelijks plaats op donderdag van 18.30-19.15 uur (uitzondering: vrijdag 29 november). Het kerstconcert is vervolgens op donderdag 19 december van 18.45-19.30 uur in het theatercafé.

Voor leerlingen van het CMD is deelname aan de kerstband gratis. Voor niet-leerlingen is het lesgeld voor de orkestrepetities en het optreden € 50,-.

Voor vragen, informatie of inschrijvingen kunt u contact opnemen met de administratie van het CMD (040) 208 35 91 of per email cmd@valkenswaard.nl. Bij inschrijving graag uw instrument en het aantal jaren les vermelden.