Kennismaken met Centrum voor Muziek en Dans

Dit item is gearchiveerd op 03-10-2013.

Het CMD komt met een pakket van 4 individuele muzieklessen om zo iedereen de kans te bieden om uit te proberen of muziekles iets voor u is, zonder dat u er direct een heel jaar aan vast zit. Iedereen kan zich hiervoor eenmalig inschrijven.

Als u altijd al een instrument heeft willen bespelen, dan is dit een mooi gelegenheid om het eens uit te proberen. De kosten voor dit kennismakingspakket (ongeacht het instrument) zijn voor leerlingen tot 21 jaar € 35,- voor 4 lessen van 20 minuten, voor volwassenen (vanaf 21 jaar) € 70,- voor 4 lessen van 30 minuten. Als u zich daarna inschrijft voor een van de reguliere jaarcursussen/leskaarten, worden de kosten van het kennismakingspakket in mindering gebracht op het betreffende jaartarief.

Inschrijven voor dit kennismakingspakket kan tot 20 september as. De lessen worden vervolgens zoveel mogelijk ingepland vóór de herfstvakantie. Voor vragen, informatie of inschrijvingen kunt u contact opnemen met de administratie van het CMD (040) 208 35 91 of per email cmd@valkenswaard.nl.