Informatiemarkt "meedoen = meetellen!" succesvol

Dit item is gearchiveerd op 25-07-2011.

Op zaterdag 25 juni werd voor de tweede keer de Informatiemarkt "meedoen = meetellen!" gehouden bij Kringloopwinkel Het Goed.

 

Tijdens de markt gaven een twintigtal organisaties informatie over hun producten en dienstverlening om meedoen mogelijk te maken voor alle burgers. Ook als sprake is van een beperking of het financieel tegenzit zijn er voorzieningen die meedoen mogelijk kunnen maken. Organisaties waaronder de gemeentelijke Zorgloketten, Samenwerkingsverband Werk en Inkomen, St. Leergeld, Sociaal Raadsliedenwerk, AMW DommelRegio, Paladijn voor Welzijn, Stercollege, UWV WERKbedrijf, MEE Zuidoost Brabant, GGzE en nog vele anderen stonden paraat om bezoekers optimaal te informeren.

 

Gratis ophalen en thuisbrengen
Van de ruim 2.000 deelnemers aan de Rabobank FietsTocht vond zeker de helft het de moeite waard om een kijkje te nemen en gebruik te maken van een aangeboden kop koffie/ thee of een ijsje voor de kinderen. Ook hebben er bezoekers gebruik gemaakt van de Taxbus die heel de dag beschikbaar was en mensen gratis ophaalde en thuisbracht binnen de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende, Waalre en Valkenswaard.

 

Lidmaatschap cadeau
Vier verenigingen mogen een jaar lidmaatschap van hun vereniging cadeau doen aan een persoon die het goed kan gebruiken. De verenigingen zijn: Voetbalvereniging SV Valkenswaard; Zangvereniging Het Herenaccoord; TWC De Kempen en Watervrienden Valkenswaard. Daarnaast hebben vier bezoekers een jaar lidmaatschap van een vereniging naar keuze gewonnen. De winnaars zijn de familie Grigorian, de familie Fartun, de heer Kunnen en mevrouw Donders. De lidmaatschappen worden vergoed door het Samenwerkingsverband Werk en Inkomen. Kortom, veel betrokkenheid bij alle deelnemende organisaties en veel belangstellende bezoekers waardoor het een succesvolle dag werd!

 

Meedoen-is-meetellen

Op de foto ziet u de kinderen van de familie Grigorian, prijswinnaar van een gratis lidmaatschap van een vereniging naar keuze en mevrouw F. van Berlo, secretaris van de Clientenraad WWB (Wet werk en bijstand), die de prijs uitreikt.