Informatiedag over Lage Heide op 20 mei

Dit item is gearchiveerd op 21-05-2012.

Op zondag 20 mei organiseren de ontwikkelaars en bouwbedrijven van Project Zuid in samenwerking met de gemeente Valkenswaard, een informatiedag over het nieuwe plan 'Lage Heide'.

 

Van 11.00 tot 14.00 uur kunnen belangstellenden op locatie kennismaken met de bouwplannen in Lage Heide. Die locatie bevindt zich in het hart van de toekomstige wijk, op de hoek Venbergseweg-Pastoor Bolsiusstraat.

 

Tijdens deze dag zijn medewerkers van de gemeente aanwezig die u meer kunnen vertellen over de bouwkavels en over het landgoed met de 5 woningen dat ook in Lage Heide gerealiseerd wordt.

 

Niet alleen ingeschrevenen op de wachtlijst zijn welkom op 20 mei. Iedereen die een beeld wil krijgen van de nieuw te bouwen wijk is welkom. Lage Heide wordt een groene woonwijk met een dorps karakter, met daaraan grenzend een landgoed en natuurgebied. Ook over de natuurontwikkeling wordt namens de gemeente op 20 mei informatie gegeven. Bezoekers kunnen bovendien deelnemen aan een rondleiding door het te ontwikkelen gebied.