Informatie over voorzieningen nodig? Website A2.rechtopbijstand.nl!

Dit item is gearchiveerd op 31-12-2013.

De afdeling Werk en Inkomen van de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard is voor informatie 24 uur per dag bereikbaar op de website A2.rechtopbijstand.nl. Op deze website kunnen inwoners van de gemeenten informatie over voorzieningen opvragen. Ook kunnen zij een aanvraagformulier binnenhalen via de website.

Op de website A2.rechtopbijstand.nl vindt u informatie over:

  • algemene bijstand;
  • bijzondere bijstand;
  • langdurigheidstoeslag; en
  • informatie over werk & inkomen en zorg & welzijn.

De afdeling Werk en Inkomen voert onder andere de Wet werk en bijstand en de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening uit voor de drie gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard.
 

Extra informatieservice

Voor alle inwoners van de gemeenten is dit een extra informatieservice. Op elk gewenst moment is informatie beschikbaar. Naast de landelijke regels is ook het beleid van uw eigen gemeente op het gebied van de bijstand per onderwerp te bekijken. Ook vindt u in het digitale loket allerlei folders, aanvraagformulieren en andere gemeentelijke informatie.
Bovendien verschijnt er een tweewekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws. Voor een gratis abonnement op deze nieuwsbrief kunt u zich aanmelden op de website.

Meer weten?

Kijk op A2.rechtopbijstand.nl of bel op werkdagen naar 040-2083444.