Hondenplons op 8 september in zwembad

Dit item is gearchiveerd op 09-09-2012.

Als afsluiting van het buitenzwemseizoen, wordt op zaterdag 8 september van 14.00 uur tot 17.00 uur de Valkenswaardse hondenplons georganiseerd.

Tijdens deze activiteit kan iedere hondenbezitter samen met zijn of haar trouwe viervoeter een verfrissende duik nemen in zwembad de Wedert. De entreeprijs bedraagt €3,50 per hond (inclusief 1 begeleider) en €1,00 voor personen zonder hond. Naast de verfrissende duik, kunnen hondenliefhebbers bij de kraampjes alle informatie verkrijgen over de viervoeters. Ook zullen er verschillende demonstraties met honden te zien zijn.

De hondenplons is een echte aanrader voor alle dierenvrienden. De eerste Valkenswaardse hondenplons wordt georganiseerd door de gemeente Valkenswaard samen met Dogs4fun en met de Verenigde Valkenswaardse Hondenliefhebbers.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dogs4fun info@dogs4fun.nl of met zwembad de Wedert 040-2083555 / zwembad@valkenswaard.nl.

Op zondag 2 september kunnen zwemliefhebbers voor de laatste keer dit jaar genieten van het buitenbad van zwembad de Wedert. Vanaf mei 2013 zal het buitenbad pas weer geopend worden.