Help mee uw woonomgeving aantrekkelijker te maken!

Dit item is gearchiveerd op 08-12-2012.

Doe mee met het onderzoek naar het vrijetijdsaanbod in de regio Zuidoost-Brabant.

De 21 samenwerkende gemeenten (SRE) en de ANWB willen graag van u weten wat u vindt van het vrijetijdsaanbod in uw woonomgeving. Daarom wordt er een onderzoek gehouden onder inwoners in de regio. Doel van het onderzoek is inzicht te krijgen in activiteiten die u leuk vindt om te doen. Voorbeeldvragen zijn: van welke recreatieve voorzieningen maakt u gebruik? Waar fietst of wandelt u graag? En welke voorzieningen mist u nog? Het onderzoek is nodig om in de toekomst de recreatieve mogelijkheden nog beter te kunnen afstemmen op uw wensen en behoeften.

Uw mening telt!

U, als inwoner van Zuidoost-Brabant, kunt uw mening over het vrijetijdsaanbod geven door deel te nemen aan het onderzoek. U kunt via internet een vragenlijst invullen. Dit duurt ongeveer 15 minuten. In de adresbalk van het internet kunt u de volgende link intypen: http://bit.ly/ZC1E9Y. U kunt deelnemen aan het onderzoek tot 7 december.

Resultaten van het onderzoek

Het onderzoek vindt plaats in opdracht van de 21 gemeenten in Zuidoost-Brabant en de ANWB. De ANWB en het SRE vinden een recreatief aantrekkelijke woonomgeving belangrijk. Daarom hebben zij de handen ineen geslagen. Met de informatie die we van u krijgen, kunnen we een beter vrijetijdsaanbod creëren en daarmee uw woonomgeving nog aantrekkelijker maken.

Meepraten over het vrijetijdsaanbod in Zuidoost Brabant?

De ANWB biedt via haar Facebook-pagina de mogelijkheid om over dit onderwerp door te praten. Iedere week (gedurende de periode van het onderzoek) wordt een vraag gesteld waarop u kunt reageren. Kijk op facebook.com/anwb onder het tabblad 'vrijetijdsonderzoek'.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over de enquête? Dan kunt u contact opnemen met DIMENSUS, door te mailen naar onderzoek@dimensus.nl of te bellen naar het gratis telefoonnummer 0800-0202055.