Hele zomer zwemmen voor maar € 32,85

Dit item is gearchiveerd op 01-09-2014.

Kinderen en jongeren tot en met 16 jaar kunnen de hele zomer zwemmen voor maar €32,85 in het buitenbad van zwembad De Wedert. Vanaf 1 mei wordt er een zomerabonnement voor het buitenbad ingevoerd. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders besloten. 

De afgelopen jaren heeft het buitenbad van De Wedert behoorlijk goede zomers gehad en gemiddeld tussen de 30.000 en 38.000 bezoekers per jaar gehaald. Het zomerabonnement voorkomt dat veel losse badkaartjes worden gekocht. Dit resulteert in een minder lange rij voor de kassa.  

Toegankelijker

Een specifiek zomerabonnement voor het buitenbad, sluit met name goed aan bij de behoefte van de jongeren tot en met 16 jaar. Op een mooie warme dag gaan juist zij met (school)vrienden en vriendinnen ’s middags na school nog even zwemmen. Met een zomerabonnement wordt het buitenbad beter gepositioneerd om aan deze vraag te voldoen. 

Eenvoudig en klantvriendelijk

Organisatorisch is het zomerabonnement eenvoudig te regelen. Het buitenbad heeft al een toegang met kassa. Bezoekers met een zomerabonnement kunnen rechtstreeks het buitenbad in. Een bijkomend voordeel is dat de wachttijd bij de entree en de werkdruk achter de kassa afneemt. Jongeren kochten namelijk altijd losse entreekaartjes.

Meer informatie

Voor meer informatie over het zomerabonnement kunt u contact opnemen met zwembad De Wedert, telefoon (040-) 2083 555.