Gratis kennismaken met aquajoggen

Dit item is gearchiveerd op 24-01-2013.

Ook goede voornemens gemaakt om komend jaar meer te gaan bewegen? Dan heeft zwembad De Wedert het aanbod voor u! U kunt gratis kennismaken met aquajoggen.

Iedere dinsdag-en donderdagmorgen worden leuke en uitdagende aquajoglessen aangeboden. Om iedereen de kans te geven om zelf te ervaren hoe prettig het aquajoggen is, bieden wij u de mogelijkheid voor een gratis introductieles op de dinsdagochtend of op de donderdagochtend van 9.00 uur tot 10 uur.

Deskundige leiding

Aquajoglessen zijn vooral geschikt om op een verantwoorde manier  de spieren te versterken en de conditie te verbeteren. Door gebruik te maken van de weerstand van het water zal uw conditie snel verbeteren, zonder dat de gewrichten teveel belast worden. Natuurlijk staan deze lessen onder de deskundige leiding van een enthousiaste instructeur. De lessen worden gegeven in het diepe gedeelte van het 25 meterbad en bestaat uit een warming up, inspanningsgedeelte en een cooling down.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de gratis kennismakingsles, door een e-mail naar zwembad@valkenswaard.nl te sturen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 040-2083555.